De kracht van vers en handgemaakt

Bij kraan (4)

Verzeker jezelf van het beste. Wanneer een product vers en handgemaakt is, behouden de stoffen hun geneeskrachtige werking optimaal. Omdat er weinig of geen tussenstappen tussen mij en jou zijn, en ik de producten veelal per bestelling bereid, zijn ze bijzonder vers. Met etherische oliën die hun geneeskracht behouden hebben. Waarvan de authentieke geur en levenskracht nog aanwezig is.

Een lieve collega zag jouw potje zalf staan (ik neem het steeds mee want ik vind het ook heerlijk om af en toe op mijn droge lippen te gebruiken met die airconditioning hier) ze probeerde wat op haar huid en ze rook de heerlijke geur en was meteen verliefd en wilde dit meteen ook.  – Wilma

De gezichtscrème, deodorant, luchtverfrisseroliën en overige handgemaakte producten zijn biologisch, verblijven in een glazen potje of flesje, en zijn minstens een jaar goed houdbaar. Wanneer je ze in de koelkast bewaart, bijvoorbeeld wanneer je een grote bestelling doet, zelfs iets langer.

Tijdens het bereidingsproces van de zalven en butters worden de ingrediënten verhit tot maximaal 62 graden om het geheel te laten smelten. De etherische oliën voeg ik als laatste toe, om hun kracht zoveel mogelijk te laten behouden. De overige producten worden niet verhit tijdens de bereiding. Het merendeel van de ingrediënten is koudgeperst.

Mijn hele gezicht ziet er frisser, gladder en gezonder uit. Fijn idee ook dat ‘t topkwaliteit is. – Corine

Hier kun je meer lezen over de geneeskrachtige werking van de gebruikte etherische oliën.

Klik hier om naar een overzicht van de producten te gaan.