Wat zijn persoonlijk afgestemde verzorgingsproducten?

Fris je huid en geest op, laat ze gezond worden, en voorkom veroudering door het gebruik van de juiste verzorgingsproducten. Een persoonlijk afgestemd verzorgingsproduct is een ideale oplossing voor de lange zoektocht naar fijne producten, omdat je altijd zeker zult zijn dat dit precies bij jou past. Wat is het precies, en hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?
 
Ik laat door Noëlle al meer dan een half jaar gezichtscrème maken, helemaal op mij ingesteld. We bespreken altijd wat op dat moment speelt, waar ik mee worstel, wat steun nodig heeft. Zij maakt dan intuïtief een heerlijke crème voor mij. En het klopt altijd. Een echte aanrader!!
Dank je wel Noëlle voor je aandacht en betrokkenheid. – Ludka
 
 
De zalven en oliën hebben een basissamenstelling, waarbij de basisolie kan fluctueren naar gelang iemands persoonlijk behoeftes. Daar wordt een combinatie van etherische oliën in verwerkt. Deze werken geneeskrachtig zowel op de huid als op de geestelijke of mentale staat van zijn. Door mij op jou af te stemmen, en mede op de hoogte te zijn van specifieke wensen, komt er een combinatie tot stand die precies bij jou past. Ook als cadeau voor iemand anders is dit uitermate geschikt.

 

Wat gebeurt er na je bestelling?

Wanneer je een persoonlijk afgestemd verzorgingsproduct bestelt, mag je jouw meest recente foto opsturen naar contact@NoelleMakesSense.nl. Ook mag je doorgeven waar jij het graag voor wilt gebruiken. En of je bijvoorbeeld een bepaalde geneeskrachtige werking wenst op dit moment. Eventueel ook welke geuren je lekker vindt, zoals fris, bloemig, aardend of zoetig. Vervolgens bereid ik met deze gegevens speciaal voor jou een persoonlijk product. Laat je blij verrassen! Tot nu toe heeft 100% van de kopers genoten van hun potje of flesje vol aandacht.

Als jouw bestelling als cadeau bedoelt is, mag je de foto van de ontvanger opsturen, met informatie die je hem of haar het meest toewenst.

Iedere keer anders

Aangezien jij voortdurend in verandering bent, zal er iedere keer dat je bestelt een ander product ontstaan. De recepten houd ik bij, dus indien gewenst kun je altijd meerdere keren hetzelfde bestellen. Het leukst en meest krachtig blijft natuurlijk elke keer een nieuw speciaal op jou afgestemd product.

Hoe zijn de persoonlijk afgestemde verzorgingsproducten ontstaan?

Jaren geleden vroeg iemand: ‘Heerlijk, jouw gezichtszalf, maar eigenlijk zou ik liever een wat zoetere geur willen’. Ook gaf de vrouw een aantal eigenschappen van haar huid door, waar ze graag een specifieke behandeling voor wenste. Het was in de beginfase van mijn bedrijf, ik herkende de vrouw al lang, dus ze wist dat ik flexibel was met mijn bereidingsprocessen. Zo ontdekte ik voor het eerst dat het niet alleen mogelijk was om te maken wat ik zélf graag wenste, maar dit op precies dezelfde manier ook voor een ander bleek te kunnen! Intussen zijn er al honderden persoonlijke lichaamsoliën, zalven en meer bereid voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en types. Altijd met succes. En heel veel plezier. Wat is er nu fijner dan de hele dag genieten van de heerlijke geuren van etherische oliën, en andere mensen hier ook op hun specifieke manier blij mee maken?