Handgemaakte biologische verzorgingsproducten

Hier vind je handgemaakte biologische verzorgingsproducten, vers bereid, zonder conserveringsmiddelen. Je vindt hier de unieke mogelijkheid om persoonlijk afgestemde producten te laten maken, die bereid worden speciaal voor jou.

Er worden alleen ingrediënten gebruikt die rechtstreeks uit de natuur komen. Heel fijn voor mannen en vrouwen met een gevoelige huid, en voor ieder ander die zich bewust bezighoudt met het welzijn van lichaam, dieren, planten en aarde. Maar ook als je gewoon van heerlijke geuren en aangename verzorging houdt, zul je hier vinden wat je zoekt.

Ik laat door Noëlle al meer dan anderhalf jaar gezichtscrème maken, helemaal op mij ingesteld. We bespreken altijd wat op dat moment speelt, waar ik mee worstel, wat steun nodig heeft. Zij maakt dan intuïtief een heerlijke crème voor mij. En het klopt altijd. Een echte aanrader!!
Dank je wel Noëlle voor je aandacht en betrokkenheid. – Ludka

Basisassortiment en persoonlijk afgestemde producten

Je hebt altijd de keuze uit het fijne basisassortiment van biologische verzorgingsproducten. Een bijzondere optie is dat je ook een product kunt bestellen dat precies bij jou past. Daarvoor hoef je enkel 2-3 simpele vragen te beantwoorden, en optioneel een foto toe te sturen. Je bent natuurlijk ook vrij om eventuele specifieke wensen aan te geven voor jouw persoonlijk samengestelde lichaamsolie, gezichtscrème, deodorant, luchtverfrisser, badolie, of ander product, zodat ik daar rekening mee kan houden. Dit wordt binnen enkele dagen voor jou bereid. De levertijd is niet veel langer dan een basisproduct, omdat alles altijd zo vers mogelijk wordt gemaakt.

Alle producten zijn heerlijk als cadeautje, voor jezelf of voor anderen. Voor vrouwen en voor mannen.

Ik gebruik sinds kort de heerlijke producten van Noëlle, zeker een aanrader! Ze weet precies wat bij mij past. – Christiaan

Gebruik jij jouw huid ook iedere dag? Met alles wat je aanraakt en tijdens je bescherming tegen weersomstandigheden. Je huid absorbeert alles wat je erop smeert, dus is het het overwegen waard om alleen op je huid te smeren wat je ook kunt eten.
Meer weten?

Lees dan verder over de reguliere cosmetica en een eenvoudig alternatief…